Παραδοσιακές Βίλες Μανταλένα στην Σκύρο, Γυρίσματα

Καλώς ήρθατε

Στη μέση του Αιγαίου Πελάγους. Βόρεια των Σποράδων 24 μίλια από την Κύμη και 150 χλμ από το κέντρο των Αθηνών, βρίσκεται το νησί Σκύρος. Σε ένα ειδυλλιακό γαλαζοπράσινο τοπίο θα βρείτε τις 5 παραδοσιακές Σκυριανές μας βίλες. Κατάλληλες να φιλοξενήσουν από 2 - 7 άτομα και διακοσμημένες με χειροποίητα Σκυριανά έπιπλα και χειροτεχνίες. Καταπληκτική θέα στη θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους και μόνο 200 μέτρα από την αμμώδη παραλία που ονομάζεται Γυρίσματα και 3 χλμ μακριά από την Πόλη της Σκύρου.

Βαθμολογήθηκε ως "Εξαιρετικό"στο TripAdvisor

Οι Βίλες

Οι Βίλες Μανταλένα απαρτίζονται από 5 διαφορετικά παραδοσιακά σπίτια, όλα όμορφα διακοσμημένα και ιδανικά για οικογένειες και φίλους. Ανακαλύψτε τις Βίλες μας: Μύλος (Ισόγειο), Μύλος (στον πρώτο όροφο), Βίλα Μελωδία, Βίλα Έρως και Σκυριανό Δωμάτιο.

Σκύρος

Η Σκύρος ένα νησί με ιστορία αιώνων και σημαντική παρουσία στην πορεία της Ελληνικής πραγματικότητας, είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Αγκαλιασμένη από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, με πλούσια βλάστηση και εντυπωσιακή μορφολογία, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές απόλαυσης και ξενοιασιάς. Σε αυτό το νησί έζησαν ο Αχιλλέας, ο Λυκομήδης και ο Νεοπτόλεμος, και εδώ ο Θησέας συνάντησε το τέλος του. Στο πέρασμα των αιώνων όλοι οι λαοί που πέρασαν από τη Σκύρο άφησαν το σημάδι τους, όπου ακόμα και σήμερα μέσα από την τέχνη, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της Σκύρου, είναι εμφανείς οι επήρειες των πολιτισμών αυτών.

Ταξιδεύοντας στη Σκύρο

Στη Σκύρο μπορείτε να φτάσετε από την Αθήνα με την Aegean air,ο χρόνος πτήσης είναι 35 λεπτά….